El Temps a Tarragona: Cel serè amb alguns núvols alts

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 23 de novembre

22 noviembre 2020 13:15 | Actualizado a 22 noviembre 2020 20:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè en general, si bé a partir de mitja tarda arribaran bandes de núvols alts per l'oest del territori. Independentment hi haurà alguns estrats baixos fins a migdia a punts de Ponent i l'interior de la vall de l'Ebre, així com a punts del litoral sud fins a mig matí. Al final del dia, a més, es formaran alguns núvols baixos al litoral nord.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima similar o localment lleugerament més alta al litoral, amb notable inversió tèrmica matinal. Es mourà entre els -5 i 0 ºC al Pirineu, entre -3 i 2 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el prelitoral nord, entre els -1 i 4 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre els 4 i 9 ºC al litoral. Temperatura màxima sense grans canvis, tret del litoral i prelitoral on serà lleugerament més alta. Tot i això, a Ponent la màxima baixarà lleugerament, o localment de forma moderada. Oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al litoral i prelitoral, o localment més alta al litoral sud, i entre els 10 i 15 ºC a la resta del país, tot i que a Ponent es mourà entre els 6 i 11 ºC.

Visibilitat

Serà excel·lent en general, si bé a punts de la depressió Central, i interior de la vall de l'Ebre, però sobretot a punts de Ponent, serà localment dolenta per la presència de bancs de boira puntualment persistents fins a migdia. Localment la boira serà gebradora a Ponent.

Vent

Al litoral i prelitoral el vent serà fluix i variable amb predomini del terral fins a primeres hores del matí i de nou a la nit. La resta de la jornada bufarà de components sud i oest fluix amb cops moderats, malgrat que serà fluix i variable a l'extrem nord. A la resta del país, el vent serà fluix i variable, amb predomini del sud i oest durant les hores centrals del dia.

Comentarios
Multimedia Diari