El Temps a Tarragona: Cel tapat durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 25 de juliol 

24 julio 2020 09:06 | Actualizado a 24 julio 2020 09:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

Cel mig ennuvolat per núvols alts i mitjans fins a primera hora del matí, i amb algun núvol baix a punts del litoral sud. A partir de migdia i fins al vespre creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya que al Pirineu deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Independentment, a partir del vespre es podran formar alguns núvols baixos a punts del litoral.

Pluja

Durant la tarda no es descarta alguns ruixats febles al Pirineu, sobretot al sector oriental que podran deixar quantintat minses o poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i es mourà entre 12 i 16 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 al litoral i prelitoral sud i entre 15 ºC i 20 ºC a la resta.La temperatura màxima màxima similar i oscil·larà entre 27 i 32 ºC al Pirineu i litoral i entre 30 i 35 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé de matinada localment serà regular, puntualment dolenta, sobretot a valls i fondalades degut a la presència de boires. Independentment, durant la tarda al Pirineu serà localment regular en moments de ruixat.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a mig matí, si bé al terç sud bufarà mestral i a l'Empordà tramuntana, en ambdós casos d'intensitat entre feble i moderada. A partir de llavors bufarà de component sud entre fluix i moderat en general. Al final del dia tornarà a quedar fluix i de direcció variable.

Tendència per demà

Cel serè o poc ennuvolat en general, amb algunes nuvolades a punts del Pirineu i del Prepirineu durant la tarda. Independentment, fins a mig matí i de nou al final del dia hi haurà alguns núvols baixos al litoral sud.

Comentarios
Multimedia Diari