El Temps a Tarragona: Cel tapat i ruixats febles

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 20 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 20 de novembre. FONT: Meteo.cat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 20 de novembre. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Al llarg del dia augmentarà la nuvolositat de sud a nord del país fins a deixar el cel molt ennuvolat a la meitat sud del país durant el matí, així com a partir del vespre també a la resta del territori.

Pluja

S'esperen alguns ruixats febles i minsos a l'extrem sud del país a partir del final del matí, així com al final del dia és probable que afectin altres indrets del litoral i del terç oest. S'acumularan quantitats de precipitació minses o localment poc abundants.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta, en conjunt; es mourà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu, Prepirineu i al Pla de Lleida, entre els 2 i 7 ºC a la resta de la depressió Central, prelitoral i al litoral nord, i entre els 6 i 11 ºC al litoral. La màxima serà lleugerament més baixa, tret del quadrant nord-est on es mantindrà similar; oscil·larà entre els 11 i 16 ºC arreu, localment més alta a punts del litoral i prelitoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular al terç sud i la resta del litoral, i bona a la resta.

Vent

Vent fluix i de direcció variable en general, amb terral fluix al litoral al principi i de nou al final del dia. Durant les hores central de la jornada predominarà el component sud i est al litoral, fluix amb cops moderats al litoral nord.

Tendència per a demà

El cel estarà molt ennuvolat o cobert, sobretot a la meitat sud del país, amb alguna clariana transitòria.

Temas

Comentarios

Lea También