Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Cel tapat tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest divendres 3 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel cobert o molt ennuvolat en general, amb creixement de nuvolades a partir del final del matí a la meitat nord i est del territori. Malgrat això al terç sud i punts de ponent el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat, i entre poc i mig ennuvolat a partir del vespre. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general.

Pluja

De matinada s'esperen plugims de distribució irregular a punts del terç nord del territori, sobretot al seu extrem nord; al llarg del matí s'estendran, en forma de ruixats a altres punts de la meitat est i punts del nord de ponent. Al final del dia la precipitació tendirà a minvar en general. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants; malgrat això a l'interior del quadrant nord-est les precipitacions podran ser, localment, d'intensitat forta i acumular quantitats abundants de precipitació La cota de neu al Pirineu es situarà entorn dels 1.600 metres, i entorn dels 1.400 metres al vessant nord de la serralada.

Temperatures

La temperatura mínima lleugerament més baixa, si bé localment el descens serà moderat: oscil·larà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral, i entre 9 i 14 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament i oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord, i entre 15 i 20 ºC a la resta del Principat, localment més alta a punts del terç sud i del pla de Lleida.

Visibilitat

La visibilitat serà regular en general, i bona a punts del terç sud i Ponent. També s'espera la formació de bancs de boira i boirina a diferents punts de l'interior.

Vent

A l'Alt Empordà bufarà tramunana entre fluixa i moderada amb cops forts, i a la vall de l'Ebre hi haurà mestral moderat fins al final del dia tot i que de matinada bufarà amb algun cop fort. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable de matinada i de nou al vespre; la resta de la jornada s'imposarà el component oest a la meitat oest, i el component sud i est a la resta; ambdós d'intensitat entre feble i moderada.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general, malgrat que fins a l'inici del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l'interior. A més, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a zones de muntanya del quadrant nord-est que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat, mentre que a la resta del sector quedarà poc o mig ennuvolat; a més, també es formaran alguns núvols d'evolució diürna a punts del Prepirineu. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat fins a l'inici del matí i de nou a partir de mitja tarda.

Temas

Comentarios

Lea También