Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Cel tapat tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest divendres 3 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel cobert o molt ennuvolat en general, amb creixement de nuvolades a partir del final del matí a la meitat nord i est del territori. Malgrat això al terç sud i punts de ponent el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat, i entre poc i mig ennuvolat a partir del vespre. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general.

Pluja

De matinada s'esperen plugims de distribució irregular a punts del terç nord del territori, sobretot al seu extrem nord; al llarg del matí s'estendran, en forma de ruixats a altres punts de la meitat est i punts del nord de ponent. Al final del dia la precipitació tendirà a minvar en general. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants; malgrat això a l'interior del quadrant nord-est les precipitacions podran ser, localment, d'intensitat forta i acumular quantitats abundants de precipitació La cota de neu al Pirineu es situarà entorn dels 1.600 metres, i entorn dels 1.400 metres al vessant nord de la serralada.

Temperatures

La temperatura mínima lleugerament més baixa, si bé localment el descens serà moderat: oscil·larà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral, i entre 9 i 14 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament i oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord, i entre 15 i 20 ºC a la resta del Principat, localment més alta a punts del terç sud i del pla de Lleida.

Visibilitat

La visibilitat serà regular en general, i bona a punts del terç sud i Ponent. També s'espera la formació de bancs de boira i boirina a diferents punts de l'interior.

Vent

A l'Alt Empordà bufarà tramunana entre fluixa i moderada amb cops forts, i a la vall de l'Ebre hi haurà mestral moderat fins al final del dia tot i que de matinada bufarà amb algun cop fort. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable de matinada i de nou al vespre; la resta de la jornada s'imposarà el component oest a la meitat oest, i el component sud i est a la resta; ambdós d'intensitat entre feble i moderada.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general, malgrat que fins a l'inici del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l'interior. A més, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a zones de muntanya del quadrant nord-est que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat, mentre que a la resta del sector quedarà poc o mig ennuvolat; a més, també es formaran alguns núvols d'evolució diürna a punts del Prepirineu. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat fins a l'inici del matí i de nou a partir de mitja tarda.

Temas

Comentarios

Lea También