El Temps a Tarragona: Cel variable aquest dimarts

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 16 d'abril

16 abril 2019 05:44 | Actualizado a 16 abril 2019 05:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada cel entre mig i molt ennuvolat amb intervals de cobert, sobretot al terç nord. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i quedarà poc ennuvolat. Malgrat tot, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, sobretot al Pirineu, Prepirineu, interior de la meitat est i zones d'influència de la Serralada Prelitoral. A Ponent i al terç sud la nuvolositat serà menys abundant. Al vespre els núvols minvaran en general.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament o moderadament més alta a la meitat est, mentre que serà semblant o lleugerament més alta a la resta. Es mourà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 6 i 11 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre 9 i 14 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà lleugerament més baixa, tret de Ponent i de les Terres de l'Ebre on pujarà lleugerament. Els valors oscil·laran entre 20 i 25 ºC a Ponent i a les Terres de l'Ebre, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a primeres hores del matí i de nou a partir del vespre, el vent bufarà fluix i de direcció variable. Durant la resta del dia s'imposarà el component sud i est, sobretot xaloc al litoral; en general bufarà fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Cel poc ennuvolat, si bé a punts del litoral i del prelitoral es formaran intervals de núvols baixos, sobretot fins a mig matí i a partir del vespre. A banda, al llarg de la tarda augmentaran els núvols alts i mitjans, en especial a partir del vespre.

Comentarios
Multimedia Diari