El Temps a Tarragona: Comença el dia amb sol i acaba en núvols

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 30 d'octubre

29 octubre 2019 11:01 | Actualizado a 30 octubre 2019 11:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel poc ennuvolat en general amb el pas de núvols alts i prims. A partir de mitja tarda n'arribaran també de mitjans per l'oest, a partir del vespre quedarà molt ennuvolat a la meitat oest mig ennuvolat a la resta. Per altra banda, hi haurà intervals de núvols baixos de matinada al litoral sud i durant el matí al litoral nord.

Temperatures

La temperatura serà semblant, tant mínima com màxima. La temperatura mínima es mourà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al litoral i entre 7 i 12 ºC a la resta. Es mourà entre 17 i 22 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre 19 i 24 ºC a la resta del país.

Vent

A l'inici i al final de la jornada el vent bufarà de component nord i oest als dos extrems del territori, i fluix i de direcció variable a la resta. Al centre del dia, bufarà entre fluix i moderat de component sud al litoral, fluix i variable al Pirineu i de component oest fluix a la resta.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat augmentarà i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert. Al llarg del matí la nuvolositat es restringirà al quadrant nord-est i al Pirineu i a la resta el cel quedarà poc ennuvolat. Al final del dia els núvols minvaran del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari