El Temps a Tarragona: Comença una setmana més calorosa

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 7 de juny

06 junio 2021 17:38 | Actualizado a 06 junio 2021 17:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà serè o poc ennuvolat pel pas d'alguns núvols alts. Tot i això, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya sobretot de la meitat nord i de l'interior del quadrant nord-est deixant el cel localment mig ennuvolat, puntualment molt al Pirineu i Prepirineu oriental. Independentment, de matinada i a partir del vespre, es formaran núvols baixos a trams del litoral i prelitoral de la meitat sud.

Pluges

Són probables alguns ruixats a punts del Pirineu i de l'interior del quadrant nord-est a la tarda. Seran febles i acumularan quantitats minses de precipitació, localment poc abundants al sector oriental del Pirineu i Prepirineu. A més, no es descarta que vagin acompanyats localment de tempesta.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà lleugerament, puntualment moderadament, més alta, sobretot a Ponent i a la vall de l'Ebre. La mínima oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 13 i 18 ºC litoral i entre 11 i 16 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima es mourà entre 21 i 26 ºC al Pirineu, entre 27 i 32 ºC a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre, i entre 25 i 30 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé de matinada i de nou a partir del vespre empitjorarà a punts de la meitat sud del litoral.

Vent

De matinada bufarà terral al litoral i serà fluix i variable a la resta. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent de component sud i est al litoral i a la resta de la meitat est, i el component oest a la resta de l'interior, d'intensitat fluixa amb cops moderats. Al vespre quedarà fluix i variable amb predomini del component sud al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari