El Temps a Tarragona: Continua el bon temps

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 15 de març

14 marzo 2020 19:30 | Actualizado a 14 marzo 2020 19:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia hi haurà estrats baixos al litoral, prelitoral i la depressió Central, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, o cobert fins a primera hora del matí, tot i que al llarg del matí tendiran a minvar a l'interior. A la resta del país, el cel estarà serè o poc ennuvolat fins a migdia, quan la nuvolositat augmentarà d'oest a est. A la nit quedarà entre molt ennuvolat i cobert en general, sobretot a la meitat oest.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa, tret del quadrant nord-est on pujarà lleugerament. La temperatura mínima oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 3 i 8 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 6 i 11 ºC al litoral. La temperatura màxima es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 15 i 20 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre regular i dolenta al matí al litoral, prelitoral i la depressió Central, si bé millorarà al matí i quedarà bona en general a partir de migdia. Al Pirineu i Prepirineu serà bona o excel·lent. Al final del dia empitjorarà i quedarà entre regular i dolenta, sobretot al terç oest del país.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable en general fins a primeres hores del matí. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud i es reforçarà progressivament fins a bufar entre fluix i moderat amb cops forts a la tarda.

Tendència per a demà

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari