Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Continua el bon temps

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 15 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a migdia hi haurà estrats baixos al litoral, prelitoral i la depressió Central, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, o cobert fins a primera hora del matí, tot i que al llarg del matí tendiran a minvar a l'interior. A la resta del país, el cel estarà serè o poc ennuvolat fins a migdia, quan la nuvolositat augmentarà d'oest a est. A la nit quedarà entre molt ennuvolat i cobert en general, sobretot a la meitat oest.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa, tret del quadrant nord-est on pujarà lleugerament. La temperatura mínima oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 3 i 8 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 6 i 11 ºC al litoral. La temperatura màxima es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 15 i 20 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre regular i dolenta al matí al litoral, prelitoral i la depressió Central, si bé millorarà al matí i quedarà bona en general a partir de migdia. Al Pirineu i Prepirineu serà bona o excel·lent. Al final del dia empitjorarà i quedarà entre regular i dolenta, sobretot al terç oest del país.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable en general fins a primeres hores del matí. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud i es reforçarà progressivament fins a bufar entre fluix i moderat amb cops forts a la tarda.

Tendència per a demà

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada.

Temas

Comentarios

Lea También