El Temps a Tarragona: Continua el bon temps

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 31 d'octubre 

30 octubre 2020 19:10 | Actualizado a 30 octubre 2020 19:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà serè en general, amb la presència d'algun interval de núvols alts a la meitat est al principi del dia. A banda, de matinada hi haurà algun núvol baix a punts de la depressió Central i a trams del litoral, on al vespre reapareixeran i es faran més extensos.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant. Es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 6 i 11 ºC al prelitoral i entre 9 i 14 ºC al litoral. La màxima serà lleugerament més alta, tret del quadrant nord-est on serà lleugerament, puntualment moderadament, més baixa. Es mourà entre 17 i 22 ºC al Pirineu i entre 20 i 25 ºC a la resta; puntualment més baixa a punts de l'altiplà Central.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat això, serà puntualment regular a punts del litoral a l'inici i final del dia i a punts de la depressió Central de matinada.

Vent

De matinada i a la nit, el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior, amb intervals de calma, i bufarà en forma de terral fluix al litoral. Durant les hores centrals del dia bufarà de component sud fluix amb cops moderats al litoral i prelitoral, sobretot de sud-oest, i bufarà de component oest fluix a la resta de l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari