El Temps a Tarragona: Continúa el fred acompanyat de ràfegues de vent fluix

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 5 de novembre

04 noviembre 2021 12:12 | Actualizado a 04 noviembre 2021 12:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Domini del cel serè arreu del territori, amb la formació d'alguns núvols mitjans al Prepirineu. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos al nord de la Costa Daurada i al sud del litoral central i, fins a mig matí, estrats baixos a la depressió Central. A banda, el vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada, i poc o mig ennuvolat a altres punts de la serralada, sobretot resta de l'extrem nord.

Precipitacions

De matinada no es descarta algun ruixat feble i aïllat al sud del litoral central i nord de la Costa Daurada. A banda, s'espera precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu al llarg de la jornada i no se'n descarta a altres punts de l'extrem nord de la serralada de forma més dispersa. S'acumularan quantitats minses o poc abundants, en general. La cota de neu oscil·larà entorn dels 900 metres.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa, si bé a l'extrem nord-est pujarà entre lleugerament i moderadament; se situarà entre els 4 i 9'°C al litoral i entre els 0 i els 5'°C a la resta. Per la seva banda, la màxima es mantindrà sense canvis significatius, malgrat que baixarà lleugerament al vessant nord del Pirineu; voltarà entre els 3 i 8'°C al Pirineu, entre els 13 i 18'°C al litoral i entre els 11 i 16'°C a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent, tret de punts del vessant nord del Pirineu on serà regular o dolenta. A banda, fins a mig matí serà localment regular per la presència de boirina a punts de la depressió Central.

Vent

Predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat arreu, si bé a l'Empordà i a les Terres de l'Ebre bufarà en forma de tramuntana i mestral, respectivament, amb cops forts i alguns de molt forts sobretot a l'extrem nord de l'Alt Empordà. Malgrat això, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable al litoral i prelitoral central i punts de la depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari