El Temps a Tarragona: Continua el sol i les temperatures estables

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 26 d'octubre

25 octubre 2021 10:28 | Actualizado a 25 octubre 2021 10:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per algunes pinzellades de núvols alts, preferentment fins a primera hora del matí. A partir de migdia es formaran alguns núvols d'evolució a punts del Pirineu i del Prepirineu. A banda, al llarg de la tarda hi haurà intervals de núvols baixos a la Val d'Aran que deixaran el cel localment mig ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant, si bé a punts del quadrant nord-est baixarà lleugerament, malgrat que a punts de la vall de l'Ebre serà lleugerament més alta; oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral i litoral nord, i entre 9 i 14 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima similar; oscil·larà entre 14 i 19 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral, al prelitoral, a Ponent i a la vall de l'Ebre i entre 16 i 21 ºC a la resta.

Pluja

No s'espera precipitació.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, malgrat que a punts de la depressió Central i de l'interior del nord-est serà transitòriament regular durant la matinada per la presència de bancs de boira i boirina. Independentment, serà localment regular a cotes mitjanes de la Val d'Aran al llarg de la tarda.

Vent

Predominarà el vent de component oest entre fluix i moderat al terç oest del territori. A la resta, el vent serà fluix i de direcció variable, amb terral de matinada al litoral, si bé a partir de mig matí dominarà el component sud i oest fluix, sobretot al litoral i al prelitoral. Independentment, bufarà la tramuntana a l'Empordà i, fins al migdia, el mestral a les Terres de l'Ebre, d'intensitat entre feble i moderada amb cops forts. Al final de la jornada el vent tendirà a bufar fluix i de direcció variable en general, tret de l'extrem nord de la Costa Brava.

Comentarios
Multimedia Diari