El Temps a Tarragona: Continua la calor

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 24 de juliol 

23 julio 2020 19:22 | Actualizado a 23 julio 2020 19:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà entre mig i molt ennuvolat en general, amb el creixement de nuvolades a punts del Pirineu, del Prepirineu, del prelitoral i de la Catalunya central a partir del final del matí que localment deixaran el cel molt ennuvolat o cobert. Malgrat això, al llarg de la tarda la nuvolositat minvarà per Ponent i pel sud del territori.

Pluja

Fins a mig matí s'esperen alguns ruixats febles en general. A partir d'aleshores s'esperen ruixats i xàfecs a punts del Pirineu, del Prepirineu, de la Catalunya central i del prelitoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada, puntualment forta i localment aniran acompanyats de tempesta i pedra. Acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, si bé al vessant sud del Pirineu, al Prepirineu i a l'interior de la meitat est podran ser seran localment abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar. Es mourà entre 12 i 16 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 al litoral i prelitoral sud i entre 15 ºC i 20 ºC a la resta. La temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. Es mourà entre 27 i 32 ºC al Pirineu i litoral i entre 30 i 35 ºC a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, localment regular de matinada. Independentment, en moments de ruixat serà regular o dolenta.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general fins a migdia, amb mestral al terç sud del territori, si bé al sector central del litoral i del prelitoral, així com a la meitat est de la depressió Central, serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud durant el matí. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat en general. Independentment, al nord de l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada fins a mitja tarda, amb alguns cops forts al nord del cap de Creus fins a migdia.

Tendència per demà

Cel mig ennuvolat per núvols alts i mitjans fins a mig matí, i amb algun núvol baix a punts del litoral central. A partir de migdia i fins al vespre creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya que al Pirineu deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Independentment, a partir del vespre es podran formar alguns núvols baixos a punts del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari