El Temps a Tarragona: Continua la calor

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 9 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 9 d'agost. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 9 d'agost. Foto: Meteocat

Situació general

Cel entre poc ennuvolat i mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans i alguns de més compactes que deixaran el cel localment molt ennuvolat, sobretot al terç oest del país. Malgrat tot, durant les hores centrals del dia la nuvolositat serà més trencada. A banda, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot de la meitat nord del país que deixaran el cel molt ennuvolat.

Pluja

De matinada són possibles alguns ruixats al terç oest del país que afectaran sobretot zones de muntanya. A partir de mig matí s'esperen ruixats a punts del Pirineu i Prepirineu, sobretot del sector occidental. A partir de migdia aquests s'estendran i afectaran altres punts de muntanya, sobretot de la meitat nord del país. A més, durant la tarda són possibles alguns ruixats aïllats a d'altres punts del terç oest del territori. En conjunt, seran d'intensitat entre feble i moderada, si bé és possible que siguin forts a punts del Pirineu i Prepirineu Oriental i a la Catalunya Central a partir del migdia. Localment amb tempesta, ratxes fortes i pedra. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, localment abundants a la zona avisada.

Temperatura

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta. La màxima quedarà semblant o lleugerament més baixa. L'ambient serà xafogós en conjunt. La temperatura mínima es mourà entre 14 i 19 ºC al Pirineu, entre 22 i 27 ºC al litoral i entre 19 i 24 ºC a la resta. La temperatura màxima oscil·larà entre 28 i 33 ºC al litoral, entre 35 i 40 ºC a Ponent i la Catalunya Central, i entre 32 i 37 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. Malgrat tot, empitjorarà en moments de ruixat.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final de dia. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud fluix amb alguns cops moderats en general, si bé durant la tarda serà més reforçat al litoral amb algun cop fort.

Tendència per demà

Cel entre entre mig i molt ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, amb el creixement d'algunes a punts del Pirineu i Prepirineu a partir de migdia. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral de matinada i al final del dia.

Temas

Comentarios

Lea También