El Temps a Tarragona: Continua la calor

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 14 de juny

13 junio 2021 17:09 | Actualizado a 13 junio 2021 17:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà serè o poc ennuvolat per algunes franges de núvols alts i prims. A partir de migdia, però, creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu on quedarà molt ennuvolat, sobretot al seu extrem nord. A partir del vespre augmentarà la nuvolositat pel terç sud del territori.

Pluges

A partir de migdia s'espera precipitació en forma de ruixat o xàfec al Pirineu, sobretot al seu extrem nord. Serà d'intensitat entre feble i moderada i anirà acompanyat de tempesta. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. A partir del vespre no es descarta algun ruixat feble i minso al terç sud. És possible que la precipitació vagi acompanyada de fang.

Temperatura

La temperatura pujarà lleugerament, tant la mínima com la màxima. L'ambient serà molt calorós al centre del dia. Els valors mínims es mouran entre 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, entre 15 i 20 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 19 i 24 ºC al litoral. Per la seva banda, els valors màxims oscil·laran entre 27 i 32 ºC al Pirineu i al litoral, entre 34 i 39 ºC a la depressió Central, al Prepirineu Occidental i a l'interior de les Terres de l'Ebre, i entre 32 i 37 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, regular en moments de ruixat al Pirineu.

Vent

De matinada bufarà terral fluix al litoral, mentre que el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior, amb intervals de calma. Durant les hores centrals del jorn bufarà fluix amb cops moderats de component sud i est al quadrant nord-est i la resta del litoral i del prelitoral, i de component sud i oest a la resta de l'interior. Hi haurà alguns cops forts a la meitat sud del litoral i prelitoral, així com durant la tarda a la Vall de l'Ebre i a Ponent. Al final del dia quedarà fluix i variable novament, amb terral al litoral, per bé que persistirà el component est a les Terres de l'Ebre i a Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari