El Temps a Tarragona: Continua la calor i la xafogor

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 11 de juliol

10 julio 2020 18:24 | Actualizado a 10 julio 2020 18:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts del Pirineu, del Prepirineu i de la resta del quadrant nord-est que deixaran el cel mig o molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, hi haurà núvols baixos al vessant nord del Pirineu fins a migdia.

Precipitacions

Fins a migdia són possibles algunes precipitacions febles i minses al vessant nord del Pirineu. A partir d'aleshores s'esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, al Prepirineu, sobretot al seu sector oriental, i interior del quadrant nord-est. Seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i és possible que de calamarsa o pedra.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més baixa, tret del litoral on serà similar o lleugerament més alta. Oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre els 19 i els 24 ºC al litoral i entre els 15 i els 20 ºC a la resta. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 27 i 32 ºC al litoral i al Pirineu, i entre 30 i 35 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé en moments de xàfec quedarà regular, puntualment dolenta. A banda es formaran algunes boirines matinals a valls i fondalades de l'interior.

Vent

Hi haurà mestral al terç sud fins a migdia d'intensitat entre fluixa i moderada amb cops forts. A l'Empordà bufarà la tramuntana i es restringirà al nord del sector a partir de migdia; serà d'intensitat entre fluixa i moderada amb cops forts. A la resta, el vent bufarà fluix i variable fins a mig matí. A partir de llavors s'imposarà el component sud i oest a la meitat oest i sud i est a la meitat est. En general, bufarà entre fluix i moderat.

Previsió per demà

Al principi i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al centre del dia s'imposarà el component sud i est en general d'intensitat entre fluixa i moderada.

Comentarios
Multimedia Diari