El Temps a Tarragona: Continua la xafogor

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 21 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 21 de juliol

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 21 de juliol

Situació general

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general fins a migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, a punts del quadrant nord-est i entorn el massís del Port que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Independentment, fins a mig matí i de nou al final de la jornada, hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral sud.

Precipitacions

Durant la tarda és probable algun xàfec al Pirineu, preferentment a l'extrem nord de la serralada. La precipitació serà d'intensitat feble o moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. A més, és possible que localment vagi acompanyada de tempesta.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, sobretot al Pirineu; mentre que la màxima serà semblant al litoral i el prelitoral, i lleugerament superior a l'interior. L'ambient serà molt calorós al centre de la jornada, i xafogós al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb predomini del terral al litoral i, de matinada, del component nord fluix amb cops moderats al nord de la Costa Brava. Durant el matí s'imposarà el component sud arreu, entre fluix i moderat, amb tendència a virar a component est a la meitat oest a partir del vespre.

Temas

Comentarios

Lea También