El Temps a Tarragona: Continuen els núvols

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 9 d'abril

08 abril 2019 10:52 | Actualizado a 09 abril 2019 05:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est estarà entre molt ennuvolat i cobert al llarg de la jornada, amb algunes clarianes momentànies durant el matí i amb el creixement de nuvolades a partir de migdia. A la resta del territori, de matinada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general. Durant el matí la nuvolositat es trencarà transitòriament, tot i que ja des de mig matí creixeran i arribaran nuvolades que durant la tarda deixaran el cel novament entre mig i molt ennuvolat.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta i màxima semblant. La mínima es situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió central i al prelitoral i entre 4 i 9 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable de matinada, amb intervals de calma a l'interior i terral al litoral, més reforçat a les Terres de l'Ebre. A partir d'aleshores s'imposarà el vent de component oest a la meitat oest, entre fluix i moderat amb cops forts, i fluix i de direcció variable però amb predomini del component sud a la resta del territori. Tot i això, al final del dia quedarà fluix i variable al Pirineu i Prepirineu.

Visibilitat 

Visibilitat entre bona i regular de matinada. La resta del jorn quedarà entre bona i excel·lent en conjunt, tret del Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est on continuarà regular, localment dolenta, sobretot en moments de xàfecs.

Tendència per a demà

Cel entre poc i mig ennuvolat fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà, amb el creixement de nuvolades a punts de muntanya, i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt. Al final del dia la nuvolositat minvarà.

Comentarios
Multimedia Diari