El Temps a Tarragona: Descens de la temperatura mínima

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 17 d'octubre

16 octubre 2020 09:21 | Actualizado a 16 octubre 2020 19:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts i prims, i amb algun núvol d'evolució diürna a punts de muntanya del nord-est. A banda, de matinada i fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al sud de la Costa Brava i nord del litoral i prelitoral central i a la fondalades de l'interior.

Pluges

És possible algun ruixat aïllat, feble i minso de matinada al sud de la Costa Brava i al nord del litoral central.

Temperatura

La temperatura mínima quedarà semblant, i voltarà entre els -4 i 1 ºC al Pirineu, al Prepirineu i al nord de la depressió Central, entre els 1 i 6 ºC a la resta de l'interior, i entre els 4 i 9 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima similar o pujarà lleugerament. Es mourà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, entre els 14 i 19 ºC a la resta de l'interior, i entre els 18 i 21 ºC al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé hi haurà algun banc de boira o boirina matinal a valls i fondalades de l'interior.

Vent

Fins a mig matí bufarà vent fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral, si bé hi haurà tramuntana a l'Alt Empordà i mestral a les Terres de l'Ebre, ambdós entre fluix i moderat amb algun cop fort de matinada. Durant la resta de la jornada s'imposarà el component oest a l'interior i el component sud i oest a la resta, fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per la circulació de bandes de núvols alts i prims d'oest a est. Al final del dia es podran formar alguns intervals de núvols baixos a punts dels dos extrems del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari