El Temps a Tarragona: Dia Dia de ventista amb pocs núvols al cel

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 2 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 2 de novembre. FOTO: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 2 de novembre. FOTO: Meteocat

Situació general

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general. Malgrat tot, a la tarda augmentaran els núvols alts i mitjans d'oest a est i deixaran el cel localment mig ennuvolat, essent més abundants al nord-oest del territori.

Precipitacions

Al final del dia és possible precipitació feble i minsa al vessant sud del Pirineu occidental. La cota de neu se situarà entorn els 1.700 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 4 i 9 ºC a la depressió Central i entre 8 i 13 ºC al prelitoral i al litoral. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament o moderadament més baixa, si bé a punts del quadrant nord-est serà semblant o lleugerament més alta. Se situarà entre 17 i 22 ºC al litoral i al prelitoral i entre 12 i 17 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general.

Vent

El vent bufarà de component oest moderat amb alguns cops forts, sobretot fins a primera hora de la tarda. Malgrat tot, a l'interior del quadrant nord-est, al sud de la Costa Brava, al nord del litoral central i al Prepirineu, el vent bufarà fluix i de direcció variable.

Temas

Comentarios

Lea También