El Temps a Tarragona: Dia amb nuvolades baixes a mig matí i al vespre

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 16 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dijous, 16 de desembre. FONT: Meteo.cat

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 16 de desembre. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà serè en general, malgrat que es formaran alguns intervals de núvols baixos al litoral que seran més extensos fins a mig matí i de nou a partir del vespre. A banda, es formaran bancs d'estrats baixos a la depressió Central i a la vall de l'Ebre fins al migdia, localment persistents al pla de Lleida.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

Temperatura semblant o lleugerament més baixa, sobretot la màxima que localment podrà baixar moderadament. La temperatura mínima oscil·larà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central i entre 2 i 7 ºC a la resta, localment més alta al litoral. La temperatura màxima es mourà entre 11 i 16 ºC en general, tot i que oscil·larà entre 2 i 6 ºC a les zones afectades per la boira.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, tot i que fins a migdia hi haurà bancs de boira i boirina, localment gebradora, a punts de Ponent i al nord de la vall de l'Ebre on localment serà persistent.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'interior. Al litoral, predominarà el terral fluix a l'inici i final del dia i serà de components nord i est al centre del jorn.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral que localment poden deixar el cel mig o molt ennuvolat, sobretot a l'extrem sud on podran ser persistents. Independentment, hi haurà bancs d'estrats baixos a la depressió Central fins al migdia, que localment seran persistents al pla de Lleida.

Temas

Comentarios

Lea También