Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dia de platja a tota la demarcació

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 27 de juliol de 2019

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Al llarg de la matinada la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general amb algunes bandes de núvols alts i prims al Pirineu i Prepirineu durant el matí. A més, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu i al sector central del litoral i prelitoral; en aquest darrer sector podran ser persistents fins a migdia. A banda, a partir de migdia creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu i interior del quadrant nord-est.

Pluges

De matinada és possible precipitació feble i minsa a punts del sector central del litoral i al vessant nord del Pirineu. A banda, a partir de migdia és possible algun ruixat feble i minso a l'interior del quadrant nord-est.

Temperatura

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa, i temperatura màxima similar. La temperatura mínima voltarà entre 8 i 12 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 14 i 19 ºC al prelitoral i litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima voltarà entre 19 i 24 ºC al Pirineu, entre 23 i 28 ºC al Prepirineu i entre 28 i 33 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé serà puntualment regular a l'interior del quadrant nord-est durant la tarda i al vessant nord del Pirineu fins a mig matí.

Vent

Hi haurà mestral al terç sud fins a migdia, d'intensitat entre moderada amb cops forts i alguns de molt forts. Per la seva banda, a la Costa Brava hi haurà tramuntana moderada amb cops forts, que a partir de migdia, es restringirà al nord de l'Empordà. A la resta, el vent bufarà fluix i variable fins a migdia. A partir de llavors s'imposarà el component sud i est al litoral i prelitoral, i el component oest a la resta, d'intensitat entre fluixa i moderada amb ratxes fortes i localment, molt fortes. Al final del dia, el vent quedarà fluix i variable.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat amb creixement d'algun núvol d'evolució a punts del Pirineu a partir de migdia. La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta. La visibilitat serà entre bona i excel·lent. El vent serà fluix i de direcció variable al principi i al final del dia. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el component oest a l'interior i el component sud al litoral. Malgrat tot, serà fluix i variable a l'interior del nord-est.

Temas

Comentarios

Lea También