El Temps a Tarragona: Dia de platja a tota la demarcació

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 27 de juliol de 2019

27 julio 2019 16:02 | Actualizado a 27 julio 2019 16:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al llarg de la matinada la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general amb algunes bandes de núvols alts i prims al Pirineu i Prepirineu durant el matí. A més, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu i al sector central del litoral i prelitoral; en aquest darrer sector podran ser persistents fins a migdia. A banda, a partir de migdia creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu i interior del quadrant nord-est.

Pluges

De matinada és possible precipitació feble i minsa a punts del sector central del litoral i al vessant nord del Pirineu. A banda, a partir de migdia és possible algun ruixat feble i minso a l'interior del quadrant nord-est.

Temperatura

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa, i temperatura màxima similar. La temperatura mínima voltarà entre 8 i 12 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 14 i 19 ºC al prelitoral i litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima voltarà entre 19 i 24 ºC al Pirineu, entre 23 i 28 ºC al Prepirineu i entre 28 i 33 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé serà puntualment regular a l'interior del quadrant nord-est durant la tarda i al vessant nord del Pirineu fins a mig matí.

Vent

Hi haurà mestral al terç sud fins a migdia, d'intensitat entre moderada amb cops forts i alguns de molt forts. Per la seva banda, a la Costa Brava hi haurà tramuntana moderada amb cops forts, que a partir de migdia, es restringirà al nord de l'Empordà. A la resta, el vent bufarà fluix i variable fins a migdia. A partir de llavors s'imposarà el component sud i est al litoral i prelitoral, i el component oest a la resta, d'intensitat entre fluixa i moderada amb ratxes fortes i localment, molt fortes. Al final del dia, el vent quedarà fluix i variable.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat amb creixement d'algun núvol d'evolució a punts del Pirineu a partir de migdia. La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta. La visibilitat serà entre bona i excel·lent. El vent serà fluix i de direcció variable al principi i al final del dia. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el component oest a l'interior i el component sud al litoral. Malgrat tot, serà fluix i variable a l'interior del nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari