Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dia de vent, sobretot a les Terres de l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 5 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Domini de l'ambient assolellat en general, si bé fins a primeres hores del matí i a partir de mitja tarda hi haurà alguns estrats baixos al litoral central. Independentment, a l'extrem nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos de matinada i fins a primera hora del matí que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, sobretot als dos extrems del territori on la pujada localment serà moderada. Els valors es mouran entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral, i entre 9 i 14 ºC al litoral. Per la seva banda la temperatura màxima serà lleugerament més baixa arreu. Oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu i a l'Altiplà Central, entre 18 i 23 ºC a ponent i al terç sud, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, si bé hi haurà alguns cops forts a la meitat sud del territori. Malgrat això, a partir de migdia hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a punts de l'interior del quadrant nord-est; a més, al litoral i prelitoral central bufarà vent de component sud, entre fluix i moderat. Independentment bufarà vent de component nord entre moderat i fort a l'Empordà, amb alguns cops molt forts, sobretot al litoral de la zona. A més, al Pirineu el vent bufarà de component nord moderat amb cops forts, i alguns de molt forts a les cotes més elevades. A partir de la tarda el vent tendirà a afluixar. Per la seva banda, a les Terres de l'Ebre el mestral bufarà entre fluix i moderat amb cops forts fins a mig matí, i fluix amb algun cop moderat a partir de la tarda a la vall de l'Ebre.

Tendència per a demà

Domini de l'ambient assolellat amb el pas de núvols alts i prims. Al llarg de la tarda n'arribaran de mitjans que acabaran deixant el cel mig ennuvolat. A banda, al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i del prelitoral, que durant la tarda es desplaçaran al quadrant nord-est del país.

Temas

Comentarios

Lea También