El Temps a Tarragona: Dia de vent, sobretot a les Terres de l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 5 de maig

04 mayo 2019 16:05 | Actualizado a 08 mayo 2019 12:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini de l'ambient assolellat en general, si bé fins a primeres hores del matí i a partir de mitja tarda hi haurà alguns estrats baixos al litoral central. Independentment, a l'extrem nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos de matinada i fins a primera hora del matí que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, sobretot als dos extrems del territori on la pujada localment serà moderada. Els valors es mouran entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral, i entre 9 i 14 ºC al litoral. Per la seva banda la temperatura màxima serà lleugerament més baixa arreu. Oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu i a l'Altiplà Central, entre 18 i 23 ºC a ponent i al terç sud, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, si bé hi haurà alguns cops forts a la meitat sud del territori. Malgrat això, a partir de migdia hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a punts de l'interior del quadrant nord-est; a més, al litoral i prelitoral central bufarà vent de component sud, entre fluix i moderat. Independentment bufarà vent de component nord entre moderat i fort a l'Empordà, amb alguns cops molt forts, sobretot al litoral de la zona. A més, al Pirineu el vent bufarà de component nord moderat amb cops forts, i alguns de molt forts a les cotes més elevades. A partir de la tarda el vent tendirà a afluixar. Per la seva banda, a les Terres de l'Ebre el mestral bufarà entre fluix i moderat amb cops forts fins a mig matí, i fluix amb algun cop moderat a partir de la tarda a la vall de l'Ebre.

Tendència per a demà

Domini de l'ambient assolellat amb el pas de núvols alts i prims. Al llarg de la tarda n'arribaran de mitjans que acabaran deixant el cel mig ennuvolat. A banda, al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i del prelitoral, que durant la tarda es desplaçaran al quadrant nord-est del país.

Comentarios
Multimedia Diari