El Temps a Tarragona: Dia ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 11 de març

10 marzo 2019 19:54 | Actualizado a 10 marzo 2019 20:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Dominarà l'ambient assolellat, amb el cel serè o poc ennuvolat en general, si bé de matinada creuaran bandes de núvols mitjans d'oest a est. A banda, estarà mig o localment molt ennuvolat al sector central del litoral i prelitoral fins a migdia si bé la nuvolositat tendirà a minvar amb el pas de les hores. A partir de llavors, tant al sud de la Costa Brava com al litoral i prelitoral central quedaran restes de núvols i creixeran algunes nuvolades que deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A banda, de matinada estarà molt ennuvolat o cobert per núvols baixos al vessant nord del Pirineu.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa tret del litoral i punts del prelitoral on quedarà semblant o lleugerament més alta. Màxima en descens entre moderat i acusat a la meitat sud, i moderat a la resta. La mínima es mourà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu i nord de la depressió Central, entre 2 i 7 ºC a la meitat sud de la depressió Central i al prelitoral i entre 7 i 12 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, localment més baixes al seu vessant nord, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu i l'Altiplà Central i entre 15 i 20 ºC a la resta, puntualment més altes a les Terres de l'Ebre i a Ponent.

Visibilitat

Visibilitat bona, si bé fins a mig matí i de nou al final del dia serà localment regular a punts del sector central del litoral i prelitoral i a punts de la Catalunya central amb alguns bancs de boira o boirina. A banda, de matinada serà regular o dolenta al vessant nord del Pirineu.

Vent

Bufarà la tramuntana a l'Empordà, el mestral al terç sud i el vent de component nord al Pirineu, entre fluix i moderat amb cops forts i alguns de molt forts al nord de l'Alt Empordà, sobretot fins a migdia. A la resta de la meitat oest bufarà el component oest entre fluix i moderat fins a migdia, a partir de llavors entrarà vent de components sud i oest. A la resta del territori bufarà vent fluix i de direcció variable, amb domini del vent de component sud fluix amb cops moderats al litoral i prelitoral durant la tarda.

Tendència per a demà

El cel quedarà serè o poc ennuvolat amb el pas de bandes de núvols alts i prims, sobretot a partir de migdia. Independentment, hi haurà alguns intervals de núvols baixos a la meitat nord del litoral de matinada que minvaran ràpidament. Al final de dia se'n formaran a altres punts del litoral. A banda, a partir del vespre augmentarà la nuvolositat al vessant nord del Pirineu on quedarà molt ennuvolat o cobert al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari