El Temps a Tarragona: Dia ennuvolat, però sense pluges

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 27 d'abril
 

26 abril 2021 09:01 | Actualizado a 26 abril 2021 17:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà molt ennuvolat o cobert en general, si bé al terç sud la nuvolositat serà menys compacta i el cel quedarà mig o molt ennuvolat.

Precipitacions

Fins a migdia s'espera precipitació a la meitat oest del territori i n'és probable a la resta. A partir d'aleshores s'esperen ruixats a zones de muntanya del Pirineu, Prepirineu i serralada prelitoral i en són possibles a la resta del país. En general, seran d'intensitat feble, localment moderada a punts de muntanya. S'acumularan quantitats minses en general tot i que localment podran ser poc abundants, especialment a punts de l'interior del quadrant nord-est.

Temperatura 

La temperatura mínima lleugerament més baixa, mentre que la màxima baixarà lleugerament a la meitat nord i quedarà semblant o lleugerament més alta a la resta, sobretot a l'extrem sud.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, localment regular, sobretot a cotes mitjanes i altes.

Vent

A l'inici del dia el vent bufarà fluix i variable. Al centre del dia bufarà fluix de component sud al litoral sud i oest a l'interior. Independentment, fins a la tarda bufarà la tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà. Al final de la jornada quedarà fluix i variable en general.

Comentarios
Multimedia Diari