Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Dia molt assoleiat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 11 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 11 d'octubre.

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 11 d'octubre.

Situació general

Cel serè arreu del territori. Malgrat això, fins a primera hora del matí hi haurà alguns intervals de núvols al litoral i prelitoral central i sud, i fins a mig matí al nord de la depressió Central. A banda, fins a migdia creuaran algunes franges de núvols alts i prims a la meitat sud i oest del territori.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa; oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 5 i 10 ºC a la depressió Central, litoral nord i prelitoral, i entre 9 i 14 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament i oscil·larà entre 10 i 24 ºC en general, si bé a l'Alt Empordà i terres de l'Ebre serà puntualment més alta, i en canvi a punts del vessant nord serà lleugerament més baixa.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, tot i que fins a mig matí serà localment regular a punts del nord de la depressió Central.

Vent

Fins a mig matí i a la nit bufarà vent fluix i variable a l'interior i de terral fluix al litoral, tret de les Terres de l'Ebre on bufarà amb cops moderats. La resta de la jornada s'imposarà el component sud i est fluix al litoral i prelitoral, i el component sud i oest a la resta, d'intensitat fluixa amb cops moderats. Per altra banda, bufarà tramuntana tot el dia la nord del cap de Creus d'intensitat entre feble i moderada.

Temas

Comentarios

Lea También