El Temps a Tarragona: Dia molt assoleiat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 11 d'octubre

10 octubre 2021 07:46 | Actualizado a 10 octubre 2021 17:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè arreu del territori. Malgrat això, fins a primera hora del matí hi haurà alguns intervals de núvols al litoral i prelitoral central i sud, i fins a mig matí al nord de la depressió Central. A banda, fins a migdia creuaran algunes franges de núvols alts i prims a la meitat sud i oest del territori.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa; oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 5 i 10 ºC a la depressió Central, litoral nord i prelitoral, i entre 9 i 14 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament i oscil·larà entre 10 i 24 ºC en general, si bé a l'Alt Empordà i terres de l'Ebre serà puntualment més alta, i en canvi a punts del vessant nord serà lleugerament més baixa.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, tot i que fins a mig matí serà localment regular a punts del nord de la depressió Central.

Vent

Fins a mig matí i a la nit bufarà vent fluix i variable a l'interior i de terral fluix al litoral, tret de les Terres de l'Ebre on bufarà amb cops moderats. La resta de la jornada s'imposarà el component sud i est fluix al litoral i prelitoral, i el component sud i oest a la resta, d'intensitat fluixa amb cops moderats. Per altra banda, bufarà tramuntana tot el dia la nord del cap de Creus d'intensitat entre feble i moderada.

Comentarios
Multimedia Diari