Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Dia sense pluja i augment de temperatura a l'interior

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 10 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Temps a Tarragona: Dia sense pluja i augment de temperatura a l'interior

El Temps a Tarragona: Dia sense pluja i augment de temperatura a l'interior

Situació general

Cel enteranyinat per núvols alts i alguns de mitjans sobretot durant les hores centrals del dia. A partir de la tarda arribaran núvols al terç oest que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A banda, també creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i al Prepirineu occidental on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Independentment, de matinada i de nou al final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos, sobretot durant la nit al vessant sud del Pirineu i a punts del litoral.

Precipitacions

De matinada és probable alguna feble precipitació a punts de l'extrem nord del litoral. A partir de migdia s'esperen alguns ruixats aïllats a punts del Pirineu i del Prepirineu, sobretot al sector occidental, i al massís del Port. A més, a partir del vespre no es descarta algun ruixat a punts del terç oest del territori. Acumularà quantitats minses en general, localment poc abundants a punts del Pirineu i Prepirineu occidental. La precipitació anirà acompanyada localment de tempesta, sobretot sector occidental. Cota de neu: 2.200 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Se situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 3 i 8 ºC al prelitoral, localment més baixa al sector nord, i entre 4 i 9 º C al litoral. La temperatura màxima experimentarà un ascens moderat o localment notable, sobretot a l'interior. Se situarà entre 14 i 19 ºC al Pirineu i al litoral i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, si bé localment també serà regular a punts del Pirineu, i del litoral i prelitoral al principi i final del dia, i en moments de ruixat. A banda, hi haurà alguna boirina matinal a fondalades de l'interior.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'inici i al final de la jornada. La resta del dia bufarà entre fluix o moderat, de component sud i oest a l'interior i de component sud al litoral, més reforçat a la meitat nord de la costa a la tarda. A banda, el vent de component sud també es reforçarà a cotes altes del Pirineu al final del dia.

Temas

Comentarios

Lea También