El Temps a Tarragona: Diem adéu als núvols

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 13 de novembre

12 noviembre 2021 11:17 | Actualizado a 12 noviembre 2021 11:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada la nuvolositat minvarà fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat. A partir de la tarda arribaran bandes de núvols alts que circularan de nord a sud i, a partir del vespre, també alguns núvols mitjans. Independentment, de matinada i fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts de la depressió Central, preferentment al nord de Ponent, i a la tarda es formaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu que deixaran el cel mig ennuvolat.

Precipitacions

De matinada no es descarta algun ruixat feble, minso i dispers a punts de la meitat nord del litoral. Al final del dia no es descarta alguna precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu que rondarà els 1.900 metres.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà lleugerament, si bé el descens serà localment moderat al quadrant nord-est i a la resta del litoral i del prelitoral. Oscil·larà entre els 3 i els 8 ºC al Pirineu i entre els 8 i 13 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima pujarà lleugerament al litoral i al prelitoral, mentre que a la resta serà similar. Se situarà entre els 10 i els 15 ºC al Pirineu i entre els 15 i 20 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, tot i que fins a mig matí serà localment regular a punts de la depressió Central per la presència de boirina, preferentment al nord de Ponent. A banda, a partir del vespre tendirà a empitjorar fins a quedar entre bona i regular a cotes mitjanes al vessant nord del Pirineu.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral feble a la costa. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de component est al sector central del litoral i el component sud i oest a la resta fluix amb cops moderats. Tot i això, a l'interior del quadrant nord-est hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable. Independentment, bufarà tramuntana al nord de la Costa Brava i de l'Alt Empordà i mestral al sud del Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre, ambdós d'intensitat entre fluixa i moderada amb ratxes fortes.

Comentarios
Multimedia Diari