El Temps a Tarragona: Dijous amb menys núvols

La previsió meteorològica d'aquest dijous 4 d'abril

03 abril 2019 10:53 | Actualizado a 04 abril 2019 05:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Al llarg de la matinada tendirà a minvar la nuvolositat i a mig matí quedarà serè o poc ennuvolat, tot i que a l'extrem nord-est i al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols fins al migdia, així com alguns estrats baixos fins a mig matí a fondalades de la meitat nord. A partir d'aleshores, creixeran nuvolades a zones de muntanya on quedarà mig ennuvolat, puntualment molt. A banda, al final del dia augmentarà la nuvolositat d'oest a est.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Es mourà entre els -5 i 0 ºC al Pirineu, entre els -2 i 3 ºC a la depressió Central i a l'interior del quadrant nord-est, entre els 0 i 5 ºC a la resta del prelitoral, i entre els 3 i 8 ºC al litoral. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 10 i 15 ºC al Prepirineu, entre els 13 i 18 ºC a la resta.

Vent

Fins al migdia bufarà el vent de component oest a la meitat oest entre fluix i moderat, amb predomini del mestral al terç sud on hi haurà alguns cops forts, mentre que quedarà fluix i variable a la resta, amb tramuntana al nord del cap de Creus. La resta del dia s'imposaran el components sud i oest entre fluix i moderat, amb alguns cops forts al litoral.

Visibilitat 

Visibilitat entre bona i excel·lent. No obstant això, fins a mig matí serà regular o localment dolenta per bancs de boira o boirina a fondalades interiors, sobretot de la meitat nord.

Tendència per a demà

La nuvolositat augmentarà al llarg del dia i quedarà entre molt ennuvolat i cobert a partir del migdia, sobretot a la meitat oest.

Comentarios
Multimedia Diari