Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Dijous amb menys núvols

La previsió meteorològica d'aquest dijous 4 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Al llarg de la matinada tendirà a minvar la nuvolositat i a mig matí quedarà serè o poc ennuvolat, tot i que a l'extrem nord-est i al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols fins al migdia, així com alguns estrats baixos fins a mig matí a fondalades de la meitat nord. A partir d'aleshores, creixeran nuvolades a zones de muntanya on quedarà mig ennuvolat, puntualment molt. A banda, al final del dia augmentarà la nuvolositat d'oest a est.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Es mourà entre els -5 i 0 ºC al Pirineu, entre els -2 i 3 ºC a la depressió Central i a l'interior del quadrant nord-est, entre els 0 i 5 ºC a la resta del prelitoral, i entre els 3 i 8 ºC al litoral. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 10 i 15 ºC al Prepirineu, entre els 13 i 18 ºC a la resta.

Vent

Fins al migdia bufarà el vent de component oest a la meitat oest entre fluix i moderat, amb predomini del mestral al terç sud on hi haurà alguns cops forts, mentre que quedarà fluix i variable a la resta, amb tramuntana al nord del cap de Creus. La resta del dia s'imposaran el components sud i oest entre fluix i moderat, amb alguns cops forts al litoral.

Visibilitat 

Visibilitat entre bona i excel·lent. No obstant això, fins a mig matí serà regular o localment dolenta per bancs de boira o boirina a fondalades interiors, sobretot de la meitat nord.

Tendència per a demà

La nuvolositat augmentarà al llarg del dia i quedarà entre molt ennuvolat i cobert a partir del migdia, sobretot a la meitat oest.

Temas

Comentarios