Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dijous ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dijous 17 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat augmentarà per l'oest del país i deixarà el cel poc o mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans. Al llarg del matí s'ennuvolarà progressivament d'oest a est i a partir de migdia quedarà entre mig i molt ennuvolat en conjunt, puntualment cobert. Al final del dia la nuvolositat minvarà per l'oest del territori i tendirà a quedar restringida al vessant nord del Pirineu i sector central del litoral i prelitoral. A banda, al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, sobretot al seu sector central, i fins a migdia hi haurà estrats baixos a Ponent.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, tret del litoral on serà semblant. La màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. La temperatura mínima es mourà entre els -5 i 0 ºC al Pirineu, -3 i 2 ºC al Prepirineu, la Depressió Central i el prelitoral nord, 0 i 5 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 5 i 10 ºC a la resta del litoral. La màxima voltarà entre els 3 i 8 ºC al Pirineu, el Prepirineu i la Depressió Central, les més baixes al vessant nord, i entre 8 i 13 ºC a la resta.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat. A l'Empordà la tramuntana entrarà més reforçada a partir de la tarda, quan hi haurà cops forts a l'extrem nord. A les Terres de l'Ebre bufarà el mestral amb algun cop fort al llarg del dia. A banda, hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a la depressió Central, a valls del Prepirineu i a punts del sector central del litoral.

Tendència per a demà

De matinada estarà serè o poc ennuvolat en general, tret del vessant nord del Pirineu, el sector central del litoral i a sobrevent del prelitoral sud, on hi haurà intervals de núvols baixos que tendiran a desaparèixer, tret de punts aïllats del nord del litoral central i sud de la costa Brava on seran persistents. Al llarg del matí hi haurà un augment general de núvols alts i mitjans d'oest a est que deixaran el cel entelat arreu. Al final del dia la nuvolositat es farà més abundant i compacta per l'oest.

Temas

Comentarios

Lea También