El Temps a Tarragona: Dijous plujós

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 8 de novembre

07 noviembre 2018 17:41 | Actualizado a 07 noviembre 2018 18:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims. Al llarg del matí augmentarà la nuvolositat d'oest a est, a la meitat oest quedarà entre mig i molt ennuvolat a partir de mig matí i a la resta del territori a partir de mitja tarda. La nuvolositat serà més abundat i compacta al vessant sud del Pirineu i Prepirineu, on quedarà localment cobert.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta, i màxima semblant, si bé a punts de l'extrem nord-est serà lleugerament més alta. La primera es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 4 i 9 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 8 i 13 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 10 i 15 ºC, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu i l'altiplà Central, i entre 14 i 19 ºC a la resta.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable. A partir del matí s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat amb alguns cops forts sobretot a zones elevades. A banda, als cims del Pirineu hi haurà cops molt forts de vent, així com algun cop fort o molt fort a fons de vall de la Val d'Aran.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat minvarà d'oest a est, si bé quedaran nombrosos estrats baixos fins a mig matí, amb tot el cel es mantindrà mig, localment molt ennuvolat. A partir de llavors quedarà serè o poc ennuvolat amb alguns núvols alts i prims a partir de la tarda. A banda, durant la tarda hi haurà alguns intervals de núvols a l'interior del quadrant nord-est i a punts del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari