El Temps a Tarragona: Dijous sense canvis importants

La previsió meteorològica d'aquest dijous 28 de febrer

27 febrero 2019 11:53 | Actualizado a 27 febrero 2019 12:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt, si bé de matinada i fins a l'inici del matí es podrà formar algun estrat baix o banc de boira local a punts de la meitat nord del litoral. Independentment, durant la tarda hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, així com a partir del vespre a punts del litoral central.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar, malgrat que al terç sud pujarà lleugerament. Se situarà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al litoral i prelitoral nord, entre 2 i 7 ºC al prelitoral sud i central, i entre 5 i 10 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima experimentarà un descens lleuger en general: oscil·larà entre 19 i 24 ºC en general, excepte al Pirineu, al nord del litoral i del prelitoral central, al sud de la Costa Brava i a l'interior del quadrant nord-est on se situarà entre 17 i 22 ºC.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular, amb algunes boirines i algun banc de boira local a la meitat nord del litoral fins a l'inici del matí. Independentment, a cotes elevades serà excel·lent.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb mestral al terç sud i tramuntana a l'Empordà; s'assoliran alguns cops forts en ambdues zones. Independentment, al sector central del litoral i del prelitoral bufarà de component sud i est durant les hores centrals del dia i hi haurà intervals de vent fluix i variable la resta de la jornada. A banda, a l'interior del quadrant nord-est, així com a la depressió Central de matinada i al final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat amb alguns núvols alts, sobretot a partir de migdia. A més, a punts del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava hi haurà intervals de núvols baixos. Al Vessant nord es formaran núvols baixos a partir de mitja tarda.

Comentarios
Multimedia Diari