El Temps a Tarragona: Dilluns amb el cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 8 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert. A partir d'aleshores la nuvolositat minvarà, tot i que a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del terç nord i al massís del Port, que al final del dia es faran més extenses i deixaran el cel mig ennuvolat. Per altra banda, a partir del vespre arribaran núvols pel sud-oest que avançaran cap al nord-est.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més alta, si bé la màxima a punts del litoral del camp de Tarragona baixarà lleugerament. La mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 ºC a Ponent, resta de prelitoral i litoral nord, i entre 4 i 9 ºC a la resta del litoral. La màxima rondarà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i de nou a la nit, amb terral al litoral. Durant les hores centrals del dia bufarà vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i al quadrant nord-est, amb intervals de component est al sector nord, i de component oest a la resta de l'interior.

Visibilitat 

Visibilitat entre bona i regular de fins a mig matí. A partir de llavors quedarà bona en general. Malgrat això, serà regular o fins i tot dolenta a cotes altes del vessant nord del Pirineu.

Tendència per a demà

Al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est estarà entre molt ennuvolat i cobert al llarg de la jornada, amb algunes clarianes momentànies durant el matí. A la resta del territori, de matinada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general. Durant el matí la nuvolositat es trencarà transitòriament, tot i que ja des de mig matí creixeran i arribaran nuvolades que durant la tarda deixaran el cel novament entre mig i molt ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También