Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dilluns amb el cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 8 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert. A partir d'aleshores la nuvolositat minvarà, tot i que a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del terç nord i al massís del Port, que al final del dia es faran més extenses i deixaran el cel mig ennuvolat. Per altra banda, a partir del vespre arribaran núvols pel sud-oest que avançaran cap al nord-est.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més alta, si bé la màxima a punts del litoral del camp de Tarragona baixarà lleugerament. La mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 ºC a Ponent, resta de prelitoral i litoral nord, i entre 4 i 9 ºC a la resta del litoral. La màxima rondarà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i de nou a la nit, amb terral al litoral. Durant les hores centrals del dia bufarà vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i al quadrant nord-est, amb intervals de component est al sector nord, i de component oest a la resta de l'interior.

Visibilitat 

Visibilitat entre bona i regular de fins a mig matí. A partir de llavors quedarà bona en general. Malgrat això, serà regular o fins i tot dolenta a cotes altes del vessant nord del Pirineu.

Tendència per a demà

Al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est estarà entre molt ennuvolat i cobert al llarg de la jornada, amb algunes clarianes momentànies durant el matí. A la resta del territori, de matinada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general. Durant el matí la nuvolositat es trencarà transitòriament, tot i que ja des de mig matí creixeran i arribaran nuvolades que durant la tarda deixaran el cel novament entre mig i molt ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También