Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dilluns assolellat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 13 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general. A la tarda és possible la formació d'algun núvol baix al litoral sud.

Temperatures

La temperatura serà similar o lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. Tot i això, la màxima baixarà lleugerament a la meitat sud del litoral. La temperatura mínima es mourà entre els 0 i 5 ºC al Pirineu, entre els 2 i 7 ºC al Prepirineu, entre els 4 i 9 ºC a la depressió Central, entre els 6 i 11 ºC al prelitoral i entre els 10 i 15 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre els 17 i 22 ºC al Pirineu, entre els 21 i 26 ºC al Prepirineu, l'interior del quadrant nord-est i el litoral, i entre els 23 i 28 ºC a la resta de la depressió Central, el prelitoral i la vall de l'Ebre.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent.

Vent

Al nord-est i al Pirineu bufarà vent de component nord entre fluix i moderat en general, amb ratxes fortes fins a migdia i algunes de molt fortes de matinada. Amb tot, al nord de l'Empordà i a cotes altes del Pirineu les ratxes molt fortes persistiran fins a migdia i les ratxes fortes es mantindran fins a la tarda. A la resta del país, bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou al final del dia. La resta de la jornada s'imposarà progressivament, del litoral cap a l'interior, el vent de component sud entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot a la tarda al terç sud i a Ponent. A banda, bufarà mestral entre fluix i moderat a les terres de l'Ebre fins a mig matí.

Tendència per a demà

Cel serè en general.

Temas

Comentarios

Lea También