Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dilluns tranquil i assolellat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 18 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, tot i que hi haurà núvols baixos al litoral i al prelitoral, més abundants i compactes fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda. A més, a punts de la depressió central també n'hi haurà fins a mig matí.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant a excepció del litoral, prelitoral i vall de l'Ebre on serà lleugerament més alta. A més, hi haurà inversió tèrmica matinal. La mínima oscil·larà entre -7 i -2 ºC al Pirineu, entre -5 i 0 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre -2 i 3 ºC al prelitoral i entre 1 i 6 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més alta i es mourà entre 13 i 18 ºC al litoral i al Pirineu, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé a cotes altes i mitjanes del Pirineu i del Prepirineu la visibilitat serà excel·lent. Malgrat tot, hi haurà bancs de boira o boirina fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda al litoral, al prelitoral, a la vall de l'Ebre, al sud de Ponent i a l'oest de la depressió Central.

Vent

A l'interior del país el vent bufarà fluix i serà variable al principi i al final del dia, amb intervals de calma matinals, i de component sud al centre del dia. Al litoral hi haurà terral fins a mig matí i bufarà fluix i variable de component sud a la Costa Brava. A partir de llavors, el vent bufarà fluix amb algun cop moderat de component est a la meitat sud del litoral i de component sud a la resta. Al final del dia, al litoral el vent quedarà fluix amb terral nocturn i persistirà el component sud a la Costa Brava.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral, més abundants fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda.

Temas

Comentarios