El Temps a Tarragona: Dimarts ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 6 de novembre

05 noviembre 2018 19:39 | Actualizado a 07 noviembre 2018 10:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat minvarà en general i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat oest i entre poc i mig ennuvolat a la resta. A partir de migdia quedarà serè o poc ennuvolat, localment mig ennuvolat al Pirineu. Al final del dia la nuvolositat tornarà a augmentar al terç oest.

Temperatures

Temperatura entre lleugerament i moderadament més baixa, tant la mínima com la màxima. La primera es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu i l'altiplà Central, i entre 13 i 18 ºC a la resta.

Vent

El vent bufarà de component oest entre fluix i moderat amb cops forts. Per la seva banda, a les Terres de l'Ebre el mestral bufarà moderat amb cops forts fins a migdia, afluixant a partir de llavors. A banda, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable a l'extrem nord-est del país i a les valls del Pirineu.

Tendència per a demà

El cel es mantindrà poc o mig ennuvolat amb la circulació de bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est al llarg del dia. La nuvolositat serà més abundant i compacta al Pirineu occidental, sobretot al seu vessant sud, on estarà localment molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari