Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dimarts ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 8 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat augmentarà de nord a sud fins a quedar el cel mig ennuvolat per núvols alts i mitjans, més abundants al nord del territori. A banda, a partir de migdia arribaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu on quedarà molt ennuvolat o cobert la resta de la jornada. Independentment, de matinada hi haurà estrats baixos a punts del Pla de Lleida, així com a alguns intervals de núvols baixos a punts del sector central del litoral i del prelitoral, i al sud de la Costa Brava.

Temperatures

Temperatura mínima semblant i oscil·larà entre els -4 ºC i 1 ºC al Pirineu, més baixes al vessant nord i localment més altes en aquells sectors afectats pel vent, entre -2 i 3 ºC al Prepirineu, a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord, i entre els 4 i 9 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta i oscil·larà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a la depressió Central, i entre els 14 i 19 ºC a la resta del territori. Hi haurà inversió tèrmica matinal.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent, tret de fondalades interiors on hi haurà alguns bancs de boira i boirina matinals i locals, si bé seran persistents fins a mig matí al Pla de Lleida.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat, més reforçat a partir de migdia amb algunes ratxes fortes, sobretot als dos extrems del litoral i prelitoral i als cims del Pirineu i del Prepirineu on hi haurà alguna ratxa molt forta. A banda, hi haurà estones de vent fluix i variable al quadrant nord-est i nord de la depressió Central.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat arreu per algunes bandes de núvols alts. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat tota la jornada. A més, a partir del vespre, el cel quedarà mig o puntualment molt ennuvolat a altres punts de l'extrem nord del Pirineu. A la tarda es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral central.

Temas

Comentarios

Lea También