El Temps a Tarragona: Dimarts ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 8 de gener

07 enero 2019 18:54 | Actualizado a 19 febrero 2019 14:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat augmentarà de nord a sud fins a quedar el cel mig ennuvolat per núvols alts i mitjans, més abundants al nord del territori. A banda, a partir de migdia arribaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu on quedarà molt ennuvolat o cobert la resta de la jornada. Independentment, de matinada hi haurà estrats baixos a punts del Pla de Lleida, així com a alguns intervals de núvols baixos a punts del sector central del litoral i del prelitoral, i al sud de la Costa Brava.

Temperatures

Temperatura mínima semblant i oscil·larà entre els -4 ºC i 1 ºC al Pirineu, més baixes al vessant nord i localment més altes en aquells sectors afectats pel vent, entre -2 i 3 ºC al Prepirineu, a la depressió Central, al prelitoral i al litoral nord, i entre els 4 i 9 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta i oscil·larà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a la depressió Central, i entre els 14 i 19 ºC a la resta del territori. Hi haurà inversió tèrmica matinal.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent, tret de fondalades interiors on hi haurà alguns bancs de boira i boirina matinals i locals, si bé seran persistents fins a mig matí al Pla de Lleida.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat, més reforçat a partir de migdia amb algunes ratxes fortes, sobretot als dos extrems del litoral i prelitoral i als cims del Pirineu i del Prepirineu on hi haurà alguna ratxa molt forta. A banda, hi haurà estones de vent fluix i variable al quadrant nord-est i nord de la depressió Central.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat arreu per algunes bandes de núvols alts. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat tota la jornada. A més, a partir del vespre, el cel quedarà mig o puntualment molt ennuvolat a altres punts de l'extrem nord del Pirineu. A la tarda es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral central.

Comentarios
Multimedia Diari