El Temps a Tarragona: Dimecres ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 19 de desembre

18 diciembre 2018 20:21 | Actualizado a 28 febrero 2019 19:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

A l'inici de la matinada la nuvolositat augmentarà ràpidament per l'oest del territori i el cel quedarà molt ennuvolat i cobert en general. Al llarg del matí tornarà a minvar progressivament d'oest a est i el cel quedarà serè o poc ennuvolat, si bé als extrems nord i nord-est del territori reapareixeran alguns intervals de núvols a partir del migdia.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta. Es mourà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, entre els 0 i 5 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al Prelitoral, i entre els 5 i 10 ºC al litoral. En alguns casos, sobretot a l'interior, es donaran al final de la jornada. La màxima serà similar o lleugerament més alta. Oscil·larà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, entre els 14 i 19 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 9 i 14 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular fins a l'inici del matí. A partir d'aleshores millorarà i tendirà a quedar entre bona i excel·lent en general, localment regular a l'extrem nord del territori.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior, mentre que al litoral bufarà de component oest i sud entre fluix i moderat, més reforçat al litoral nord. A partir de llavors s'imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general amb algun cop fort al litoral i prelitoral central i sud. A banda, també hi haurà mestral al terç sud i tramuntana a l'extrem nord del litoral, on hi haurà també alguns cops forts; independentment, al nord del litoral i del prelitoral central, al sud de la Costa Brava i a l'interior del quadrant nord-est el vent serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Al llarg de la jornada circularan bandes de núvols alts i mitjans, més freqüents durant la primera meitat del dia. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral nord.

Comentarios
Multimedia Diari