Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dimecres ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 19 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

A l'inici de la matinada la nuvolositat augmentarà ràpidament per l'oest del territori i el cel quedarà molt ennuvolat i cobert en general. Al llarg del matí tornarà a minvar progressivament d'oest a est i el cel quedarà serè o poc ennuvolat, si bé als extrems nord i nord-est del territori reapareixeran alguns intervals de núvols a partir del migdia.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta. Es mourà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, entre els 0 i 5 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al Prelitoral, i entre els 5 i 10 ºC al litoral. En alguns casos, sobretot a l'interior, es donaran al final de la jornada. La màxima serà similar o lleugerament més alta. Oscil·larà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, entre els 14 i 19 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 9 i 14 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular fins a l'inici del matí. A partir d'aleshores millorarà i tendirà a quedar entre bona i excel·lent en general, localment regular a l'extrem nord del territori.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior, mentre que al litoral bufarà de component oest i sud entre fluix i moderat, més reforçat al litoral nord. A partir de llavors s'imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general amb algun cop fort al litoral i prelitoral central i sud. A banda, també hi haurà mestral al terç sud i tramuntana a l'extrem nord del litoral, on hi haurà també alguns cops forts; independentment, al nord del litoral i del prelitoral central, al sud de la Costa Brava i a l'interior del quadrant nord-est el vent serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Al llarg de la jornada circularan bandes de núvols alts i mitjans, més freqüents durant la primera meitat del dia. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral nord.

Temas

Comentarios

Lea También