El Temps a Tarragona: Dimecres serè i més càlid

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 27 de febrer

26 febrero 2019 10:53 | Actualizado a 26 febrero 2019 11:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè.

Temperatures

Temperatura entre lleugerament i moderadament més alta, tant la mínima com la màxima. Ambient suau al centre del dia. La mínima es mourà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre 0 i 5 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC al prelitoral central i sud, així com al litoral nord i sud, i entre 7 i 12 ºC al litoral central. La màxima es mourà entre 18 i 23 ºC al Pirineu i litoral i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat excel·lent a cotes elevades, mentre que serà entre bona i regular a la resta. Tot i això, hi haurà algunes boirines matinals.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb nombrosos intervals de calma a l'interior i amb predomini del terral fluix al litoral. A partir de llavors bufarà fluix amb cops moderats, de component oest a l'interior de la meitat oest, de component est i sud al quadrant nord-est, i de component sud a la resta.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt. Independentment, durant la tarda es formaran alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, així com a partir del vespre a punts del litoral central.

Comentarios
Multimedia Diari