Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dissabte amb sol i núvols alts

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 23 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general durant el matí, tot i que arribaran alguns núvols alts i prims pel nord-est. A partir de migdia, aquests núvols s'estendran de nord a sud i deixaran el cel poc ennuvolat en general, tot i que seran més abundants al final del dia. A banda, durant la tarda es formaran núvols mitjans a sotavent del Pirineu i el Prepirineu, alhora que es podran formar alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya.

Temperatures

La temperatura serà similar o puntualment pujarà de forma lleugera, tant la mínima com la màxima. La mínima es mourà entre els -4 i 1 ºC al Pirineu, entre els 1 i 6 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el prelitoral nord, entre els 3 i 8 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre els 7 i 12 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre els 15 i 20 ºC i entre els 18 i 23 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat bona o excel·lent.

Vent

Al centre del dia bufarà vent fluix de components sud i est, tot i que amb estones de vent fluix i variable a l'interior. De matinada i a la nit el vent serà fluix i de direcció variable, amb zones de vent en calma a l'interior i terrals al litoral.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i mitjans, sobretot al matí. A banda durant la tarda es formaran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya i alguna nuvolada al Pirineu i Prepirineu.

Temas

Comentarios