El Temps a Tarragona: Dissabte de sol amb núvols per obrir i tancar la jornada

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 17 d'agost

16 agosto 2019 18:44 | Actualizado a 16 agosto 2019 18:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general fins a migdia. A partir de llavors creixeran núvols d'evolució a punts de muntanya que deixaran el cel localment mig ennuvolat en aquests sectors. Independentment, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud, més abundants i compactes a l'inici i al final del dia.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta, si bé quedarà semblant a punts del sector central del litoral i del prelitoral, mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta arreu. La temperatura mínima voltarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 16 i 21 ºC al prelitoral i entre 18 i 23 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i al sector central del litoral i entre 30 i 35 ºC a la resta, localment més alta a Ponent.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé serà regular fins a mig matí a punts de la meitat sud del litoral.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb terral matinal al sector central del litoral i predomini del component sud al sud de la Costa Brava i al Delta de l'Ebre. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de component sud arreu, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a Ponent, a l'interior de les Terres de l'Ebre i a la Costa Brava.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general per bandes de núvols alts, sobretot a partir de la tarda, quan també creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu. A banda, al vessant nord del Pirineu la nuvolositat augmentarà a partir de la tarda fins a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. Independentment, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral, més abundants i compactes a l'inici i al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari