Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dissabte de sol amb núvols per obrir i tancar la jornada

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 17 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general fins a migdia. A partir de llavors creixeran núvols d'evolució a punts de muntanya que deixaran el cel localment mig ennuvolat en aquests sectors. Independentment, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud, més abundants i compactes a l'inici i al final del dia.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta, si bé quedarà semblant a punts del sector central del litoral i del prelitoral, mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta arreu. La temperatura mínima voltarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 16 i 21 ºC al prelitoral i entre 18 i 23 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i al sector central del litoral i entre 30 i 35 ºC a la resta, localment més alta a Ponent.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé serà regular fins a mig matí a punts de la meitat sud del litoral.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb terral matinal al sector central del litoral i predomini del component sud al sud de la Costa Brava i al Delta de l'Ebre. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de component sud arreu, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a Ponent, a l'interior de les Terres de l'Ebre i a la Costa Brava.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general per bandes de núvols alts, sobretot a partir de la tarda, quan també creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu. A banda, al vessant nord del Pirineu la nuvolositat augmentarà a partir de la tarda fins a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. Independentment, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral, més abundants i compactes a l'inici i al final del dia.

Temas

Comentarios

Lea También