El Temps a Tarragona: Dissabte tranquil

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 23 de febrer

22 febrero 2019 11:52 | Actualizado a 22 febrero 2019 12:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat arreu fins al final de la tarda. A partir de llavors arribaran núvols baixos al quadrant nord-est i altres punts del litoral i prelitoral que deixaren el cel mig ennuvolat, i que al final del dia s'estendran a altres punts de la meitat est al mateix temps que localment deixaran el cel molt ennuvolat.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament superior; oscil·larà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu i depressió Central localment més baixa, entre 1 i 6 ºC al prelitoral, puntualment més baixa, i entre 5 i 10 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa i oscil·larà entre els 17 i 22 ºC en general.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Al final del dia quedarà regular al quadrant nord-est, preferentment a cotes mitjanes i elevades. Malgrat això, no es descarta la formació d'algun banc de boirina i boira matinal a fondalades de l'interior del país.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà fluix i de direcció variable arreu, amb terral al litoral i amb intervals de calma a l'interior. A partir de llavors entrarà progressivament el vent fluix amb cops moderats de component est al litoral, prelitoral i quadrant nord-est i de component sud i est a la resta de l'interior del país malgrat que també es mantindran algunes estones de vent fluix i de direcció variable. A banda de matinada hi haurà tramuntana fluixa amb cops moderats al nord del cap de Creus.

Tendència per a demà

De matinada cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, per intervals de núvols baixos. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà d'est a oest i el cel quedarà serè o poc ennuvolat arreu. A banda, a partir de migdia hi haurà alguns núvols d'evolució al Prepirieu i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari