Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dissabte tranquil

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 23 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat arreu fins al final de la tarda. A partir de llavors arribaran núvols baixos al quadrant nord-est i altres punts del litoral i prelitoral que deixaren el cel mig ennuvolat, i que al final del dia s'estendran a altres punts de la meitat est al mateix temps que localment deixaran el cel molt ennuvolat.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament superior; oscil·larà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu i depressió Central localment més baixa, entre 1 i 6 ºC al prelitoral, puntualment més baixa, i entre 5 i 10 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa i oscil·larà entre els 17 i 22 ºC en general.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Al final del dia quedarà regular al quadrant nord-est, preferentment a cotes mitjanes i elevades. Malgrat això, no es descarta la formació d'algun banc de boirina i boira matinal a fondalades de l'interior del país.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà fluix i de direcció variable arreu, amb terral al litoral i amb intervals de calma a l'interior. A partir de llavors entrarà progressivament el vent fluix amb cops moderats de component est al litoral, prelitoral i quadrant nord-est i de component sud i est a la resta de l'interior del país malgrat que també es mantindran algunes estones de vent fluix i de direcció variable. A banda de matinada hi haurà tramuntana fluixa amb cops moderats al nord del cap de Creus.

Tendència per a demà

De matinada cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, per intervals de núvols baixos. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà d'est a oest i el cel quedarà serè o poc ennuvolat arreu. A banda, a partir de migdia hi haurà alguns núvols d'evolució al Prepirieu i prelitoral.

Temas

Comentarios