El Temps a Tarragona: Diumenge assolellat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 17 de març

16 marzo 2019 18:42 | Actualizado a 16 marzo 2019 18:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè fins a migdia, tot i que de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà alguns núvols baixos a punts de l'extrem nord del litoral i meitat sud del sector. Al llarg de la tarda arribaran algunes bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel cobert al vessant nord del Pirineu, i mig ennuvolat a la resta de la meitat nord del territori. A més, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a punts del quadrant nord-est, i al final del dia es formaran intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral que deixaran el cel mig, puntualment molt ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant, tret del litoral sud, on pujarà lleugerament, i de cotes altes i mitjanes del Pirineu, on baixarà de manera moderada, localment acusada al vessant nord, i es donarà al final del dia. Oscil·larà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord de la serralada, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, prelitoral i litoral nord, i entre 6 i 11 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà lleugerament arreu, si bé al vessant nord del Pirineu baixarà entre moderadament i acusadament; en canvi, al litoral sud pujarà de manera lleugera. Oscil·larà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i quadrant nord-est, i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori, si bé al litoral sud i vall de l'Ebre pujarà lleugerament.

Visibilitat

Serà bona o excel·lent; tot i això, de matinada hi haurà alguna boirina al litoral, així com a la tarda empitjorarà al vessant nord del Pirineu i a punts del nord-est on serà regular, localment dolenta.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable, al llarg del matí s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component nord i oest, amb algun cop fort a ponent, i el mestral de moderat a fort a les terres de l'Ebre i la tramuntana de moderada a forta amb cops molt forts a l'Alt Empordà, sobretot al final del dia. Tot i això, al sector central del litoral i el prelitoral, la Catalunya Central i l'interior del nord-est, el vent serà de component sud i est entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

Fins a migdia cel serè o poc ennuvolat, tret del quadrant nord-est on estarà entre mig i molt ennuvolat. A partir de llavors hi haurà un augment de la nuvolositat de tipus alt i mig, al mateix temps que creixeran nuvolades al Prepirineu i punts de la meitat est, que deixaran el cel mig, puntualment molt ennuvolat. A banda, al vessant nord del Pirineu, el cel romandrà molt ennuvolat o cobert tota la jornada, si bé serà més trencada durant la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari