Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Diumenge assolellat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 17 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè fins a migdia, tot i que de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà alguns núvols baixos a punts de l'extrem nord del litoral i meitat sud del sector. Al llarg de la tarda arribaran algunes bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel cobert al vessant nord del Pirineu, i mig ennuvolat a la resta de la meitat nord del territori. A més, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a punts del quadrant nord-est, i al final del dia es formaran intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral que deixaran el cel mig, puntualment molt ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant, tret del litoral sud, on pujarà lleugerament, i de cotes altes i mitjanes del Pirineu, on baixarà de manera moderada, localment acusada al vessant nord, i es donarà al final del dia. Oscil·larà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord de la serralada, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, prelitoral i litoral nord, i entre 6 i 11 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà lleugerament arreu, si bé al vessant nord del Pirineu baixarà entre moderadament i acusadament; en canvi, al litoral sud pujarà de manera lleugera. Oscil·larà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i quadrant nord-est, i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori, si bé al litoral sud i vall de l'Ebre pujarà lleugerament.

Visibilitat

Serà bona o excel·lent; tot i això, de matinada hi haurà alguna boirina al litoral, així com a la tarda empitjorarà al vessant nord del Pirineu i a punts del nord-est on serà regular, localment dolenta.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable, al llarg del matí s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component nord i oest, amb algun cop fort a ponent, i el mestral de moderat a fort a les terres de l'Ebre i la tramuntana de moderada a forta amb cops molt forts a l'Alt Empordà, sobretot al final del dia. Tot i això, al sector central del litoral i el prelitoral, la Catalunya Central i l'interior del nord-est, el vent serà de component sud i est entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

Fins a migdia cel serè o poc ennuvolat, tret del quadrant nord-est on estarà entre mig i molt ennuvolat. A partir de llavors hi haurà un augment de la nuvolositat de tipus alt i mig, al mateix temps que creixeran nuvolades al Prepirineu i punts de la meitat est, que deixaran el cel mig, puntualment molt ennuvolat. A banda, al vessant nord del Pirineu, el cel romandrà molt ennuvolat o cobert tota la jornada, si bé serà més trencada durant la tarda.

Temas

Comentarios