Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Diumenge assolellat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 28 de d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Domini del cel serè o poc ennuvolat en general, amb alguns núvols alts i prims durant el matí. Malgrat tot, al sector central del litoral i prelitoral hi haurà núvols baixos tota la jornada, mentre que a l'interior del quadrant nord-est, i resta del litoral i Pirineu creixeran núvols d'evolució i algunes nuvolades al migdia.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta al litoral i prelitoral central, i similar o lleugerament superior a la resta. La mínima es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral i entre 8 i 13 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima es mantindrà en valors similars, si bé serà lleugerament més baixa al sector central del litoral i del prelitoral, i a punts del Delta de l'Ebre. La màxima es mourà entre els 14 i 19 ºC al Pirineu, entre 20 i 25 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre i entre 16 i 21 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular al sector central del litoral i prelitoral, i a la resta del quadrant nord-est, amb algun banc de boira a cotes altes de la serralada prelitoral fins a primeres hores del matí. A la resta serà entre bona i excel·lent.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada, amb terral al litoral i intervals de calma a l'interior, si bé a les Terres de l'Ebre bufarà vent de component nord entre fluix i moderat amb algun cop fort. A banda, al nord de l'Alt Empordà hi haurà tramuntana durant tota la jornada moderada amb cops forts, més reforçada al matí. Al centre del dia el vent serà d'intensitat entre fluixa i moderada i bufaran les components sud i est al litoral i al prelitoral, i els components sud i oest a la resta de l'interior. A banda, a l'interior del quadrant nord-est el vent serà fluix i variable. Al final del dia quedarà fluix i variable a l'interior.

Tendència per a demà

Cel poc o mig ennuvolat per núvols alts. A banda, hi haurà núvols baixos al litoral i al prelitoral, tret del terç sud, que seran més abundants i compactes a partir de mig matí. A més, a partir de llavors i sobretot a partir de migdia, creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a la resta de la meitat est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors, tret del vessant nord del Pirineu. Independentment, fins a primeres hores del matí hi haurà estrats baixos a punts de l'interior.

Temas

Comentarios

Lea También