El Temps a Tarragona: Diumenge assolellat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 28 de d'abril

27 abril 2019 14:15 | Actualizado a 28 abril 2019 06:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini del cel serè o poc ennuvolat en general, amb alguns núvols alts i prims durant el matí. Malgrat tot, al sector central del litoral i prelitoral hi haurà núvols baixos tota la jornada, mentre que a l'interior del quadrant nord-est, i resta del litoral i Pirineu creixeran núvols d'evolució i algunes nuvolades al migdia.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta al litoral i prelitoral central, i similar o lleugerament superior a la resta. La mínima es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral i entre 8 i 13 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima es mantindrà en valors similars, si bé serà lleugerament més baixa al sector central del litoral i del prelitoral, i a punts del Delta de l'Ebre. La màxima es mourà entre els 14 i 19 ºC al Pirineu, entre 20 i 25 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre i entre 16 i 21 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular al sector central del litoral i prelitoral, i a la resta del quadrant nord-est, amb algun banc de boira a cotes altes de la serralada prelitoral fins a primeres hores del matí. A la resta serà entre bona i excel·lent.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada, amb terral al litoral i intervals de calma a l'interior, si bé a les Terres de l'Ebre bufarà vent de component nord entre fluix i moderat amb algun cop fort. A banda, al nord de l'Alt Empordà hi haurà tramuntana durant tota la jornada moderada amb cops forts, més reforçada al matí. Al centre del dia el vent serà d'intensitat entre fluixa i moderada i bufaran les components sud i est al litoral i al prelitoral, i els components sud i oest a la resta de l'interior. A banda, a l'interior del quadrant nord-est el vent serà fluix i variable. Al final del dia quedarà fluix i variable a l'interior.

Tendència per a demà

Cel poc o mig ennuvolat per núvols alts. A banda, hi haurà núvols baixos al litoral i al prelitoral, tret del terç sud, que seran més abundants i compactes a partir de mig matí. A més, a partir de llavors i sobretot a partir de migdia, creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a la resta de la meitat est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors, tret del vessant nord del Pirineu. Independentment, fins a primeres hores del matí hi haurà estrats baixos a punts de l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari