Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Diumenge de pluja

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 20 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel cobert o molt ennuvolat arreu fins a migdia, a partir de llavors la nuvolositat minvarà d'oest a est i tendirà a quedar restringida al vessant nord del Pirineu, al litoral i prelitoral central i nord, interior del quadrant nord-est i punts de l'altiplà central.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament. Es mourà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, entre -2 i 3 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 0 i 5 ºC al prelitoral i entre 1 i 3 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant, tot i que a punts del litoral baixarà mentre que podrà pujar a punts de l'oest. Es mourà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC a la resta de l'interior i entre 7 i 12 ºC al litoral i prelitoral.

Precipitacions

Fins a migdia s'espera precipitació a qualsevol punt. A partir d'aleshores minvarà progressivament d'oest i a est fins desaparèixer a partir de mitja tarda, tret del vessant nord del Pirineu on es mantindrà durant la resta de la jornada. La precipitació serà dispersa i de distribució irregular, d'intensitat feble en general, i quantitats minses o poc abundants, tot i que podrà ser localment moderada i abundant a punts sector central del litoral i prelitoral. La cota de neu es situarà entorn dels 1000 metres, per bé que de matinada podrà baixar localment fins als 700 metres a punts del vessant sud del Pirineu, del Prepirineu i del nord de la depressió Central.

Tendència per a demà

Cel entre poc i mig ennuvolat per núvols alts i mitjans en general. Independentment, al vessant nord de Pirineu el cel romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada. A banda, durant les primeres hores del dia hi haurà alguns bancs de boira o estrats baixos a punt de Ponent. També, durant la tarda hi haurà intervals de núvols a l'interior del quadrant nord-est i a punts del litoral central.

Temas

Comentarios

Lea También