El Temps a Tarragona: Diumenge ennuvolat i calurós

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 8 d'agost

07 agosto 2021 17:06 | Actualizado a 07 agosto 2021 17:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada hi haurà núvols baixos al sector central del litoral, prelitoral i a la meitat est de la depressió Central. També se'n formaran a les Terres de l'Ebre on es mantindran fins a migdia alhora que s'estendran a d'altres punts de la meitat sud del litoral i prelitoral on quedarà el cel mig ennuvolat, localment molt. A la resta, el cel estarà serè o poc ennuvolat, en general. Durant la tarda creixeran algunes nuvolades i algun núvol d'evolució a punts de muntanya, sobretot al prelitoral, interior del quadrant nord-est i a l'extrem nord del Pirineu. Al final de la jornada es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts de l'interior.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura entre lleugerament i moderadament més baixa, si bé la màxima podrà baixar puntualment de forma acusada a punts del litoral sud. La mínima voltarà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu i entre els 14 i 19 ºC a la resta, si bé a punts del litoral i prelitoral sud podrà enfilar-se fins als 22 ºC. La màxima es mourà entre els 20 i 25 ºC al Pirineu, i entre els 25 i 30 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, tot i que de matinada serà regular a punts del sector central del litoral, prelitoral i a la meitat est de la depressió Central.

Vent

De matinada, el vent serà fluix i variable arreu, tret de les Terres de l'Ebre on bufarà el mestral fluix fins a mig matí. A la zona de l'Empordà bufarà la tramuntana fins a migdia; serà d'intensitat entre fluixa i moderada amb algun cop fort fins a mig matí i fluixa amb algun cop moderat a partir d'aleshores. A la tarda el vent quedarà fluix i variable en aquesta zona. A la resta del litoral, a partir de primera hora del matí, bufarà vent de component sud amb domini del sud-est. Mentre que a la resta de l'interior, bufarà de component oest girant progressivament a component sud durant la tarda. En conjunt, el vent serà d'intensitat fluixa amb algun cop moderat.

Comentarios
Multimedia Diari