El Temps a Tarragona: Diumenge estiuenc

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 12 de maig

11 mayo 2019 15:52 | Actualizado a 11 mayo 2019 16:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini del cel serè en general, amb alguns núvols d'evolució diürna aïllats a punts del Pirineu i del sector central del prelitoral durant les hores centrals del dia. A més, a partir d'aleshores es formaran alguns núvols baixos a punts del sector central del prelitoral i litoral així com al litoral sud a partir del vespre. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos durant la matinada i de nou al final del dia.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament o localment moderadament més baixa en general, a excepció de l'Alt Empordà on serà semblant o lleugerament més baixa. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa en general, malgrat que a punts del quadrant nord-est i del vessant sud del Pirineu occidental serà similar o lleugerament més alta, on hi haurà efecte Föhn. La mínima oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 6 i 11 ºC al prelitoral, i entre 10 i 15 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 15 i 20 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al Prepirineu, entre 19 i 24 ºC al quadrant nord-est i litoral central, i entre 22 i 27 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, amb alguna boirina o banc de boira matinal a punts de l'interior del quadrant nord-est. A banda, de matinada i de nou al vespre serà regular o dolenta al vessant nord del Pirineu.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts i molt forts a cotes altes i mitjanes del Pirineu i a l'Empordà, on bufarà tramuntana al llarg del dia; bufarà més reforçada a la serra de l'Albera i al nord del cap de Creus. A més, al terç sud hi haurà mestral entre fluix i moderat amb cops forts fins a migdia, localment molt forts de matinada. Independentment, al centre del dia girarà a component sud fluix amb cops moderats al litoral sud i central, així com al sector central del prelitoral, mentre que a punts de la depressió central, sobretot a l'est, quedarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Ambient assolellat.

Comentarios
Multimedia Diari