Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Diumenge estiuenc

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 12 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Domini del cel serè en general, amb alguns núvols d'evolució diürna aïllats a punts del Pirineu i del sector central del prelitoral durant les hores centrals del dia. A més, a partir d'aleshores es formaran alguns núvols baixos a punts del sector central del prelitoral i litoral així com al litoral sud a partir del vespre. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos durant la matinada i de nou al final del dia.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament o localment moderadament més baixa en general, a excepció de l'Alt Empordà on serà semblant o lleugerament més baixa. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa en general, malgrat que a punts del quadrant nord-est i del vessant sud del Pirineu occidental serà similar o lleugerament més alta, on hi haurà efecte Föhn. La mínima oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 6 i 11 ºC al prelitoral, i entre 10 i 15 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 15 i 20 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al Prepirineu, entre 19 i 24 ºC al quadrant nord-est i litoral central, i entre 22 i 27 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, amb alguna boirina o banc de boira matinal a punts de l'interior del quadrant nord-est. A banda, de matinada i de nou al vespre serà regular o dolenta al vessant nord del Pirineu.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts i molt forts a cotes altes i mitjanes del Pirineu i a l'Empordà, on bufarà tramuntana al llarg del dia; bufarà més reforçada a la serra de l'Albera i al nord del cap de Creus. A més, al terç sud hi haurà mestral entre fluix i moderat amb cops forts fins a migdia, localment molt forts de matinada. Independentment, al centre del dia girarà a component sud fluix amb cops moderats al litoral sud i central, així com al sector central del prelitoral, mentre que a punts de la depressió central, sobretot a l'est, quedarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Ambient assolellat.

Temas

Comentarios

Lea También