El Temps a Tarragona: El Sol torna a lluir

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 28 d'abril
 

27 abril 2021 09:00 | Actualizado a 27 abril 2021 18:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

La nuvolositat minvarà de matinada i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general fins a migdia, tot i que amb alguns estrats baixos a l'interior. Tot i això, a partir de mig matí creixeran nuvolades a zones de muntanya i a la tarda arribaran núvols per l'oest que deixaran el cel entre mig o molt ennuvolat en aquest sector. A més, hi haurà alguns estrats baixos a partir del vespre al litoral.

Precipitacions

De matinada, és possible algun ruixat feble al Pirineu i Prepirineu. A partir del final del matí, s'esperen ruixats a zones de muntanya del Pirineu, Prepirineu i serralada prelitoral i a punts el terç oest, mentre que no se'n descarten a la resta de l'interior. En general, seran d'intensitat entre feble i moderada, localment acompanyats de tempesta. S'acumularan quantitats minses en general o localment poc abundants.

Temperatura 

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima pujarà lleugerament o localment moderadament.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, o localment regular sobretot a cotes mitjanes i altes. A més, hi haurà bancs de boira i boirina matinals a fondalades de l'interior.

Vent

A l'inici i al final del dia el vent bufarà fluix i variable. Al centre del dia bufarà de component sud entre fluix i moderat, més reforçat durant la tarda a la costa Brava.

Comentarios
Multimedia Diari