El Temps a Tarragona: El bon temps perdura

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 6 d'octubre

05 octubre 2019 10:57 | Actualizado a 07 octubre 2019 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel poc o mig ennuvolat amb la circulació de bandes de núvols alts i alguns de mitjans d'oest a est. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral i a punts de la Catalunya central fins a mig matí, mentre que se'n formaran a punts del quadrant nord-est a partir d'aleshores. A més a més, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades al Pirineu i Prepirineu. En aquests sectors el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat a partir de mitja tarda.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant, o localment més alta. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta a la meitat sud del territori. La mínima es mourà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC al litoral i a les Terres de l'Ebre, i entre 9 i 14 ºC a la resta. La màxima oscil·larà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, a la resta de la meitat oest entre 26 i 31 ºC i a la resta del territori entre 22 i 27 ºC.

Vent

Bufarà fluix i de direcció variable al quadrant nord-est i al sector central del litoral i prelitoral, amb domini del component est al litoral al centre del dia. A la resta bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat, més reforçat al final del dia on hi haurà cops forts als dos extrems.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general , puntualment mig ennuvolat, amb la circulació de bandes de núvols alts i la formació de núvols mitjans a sotavent del Pirineu al centre del dia. A banda, fins a mig matí estarà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu, i de matinada hi haurà intervals de núvols baixos al litoral central

Comentarios
Multimedia Diari