El Temps a Tarragona: El cel continuarà molt ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 23 de desembre

22 diciembre 2021 10:21 | Actualizado a 22 diciembre 2021 11:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al Pirineu i Prepirineu el cel romandrà serè. A la resta, estarà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada tret de la meitat nord del litoral i prelitoral on, durant les hores centrals del dia estarà poc o mig ennuvolat. Independentment, al vessant sud del Pirineu hi haurà alguns núvols de retenció sobretot fins a mig matí i a partir de mitja tarda.

Precipitacions

És probable alguna roina a punts de la meitat sud del litoral i a indrets afectats per la boira.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament, localment moderadament, més alta. Es mourà entre -3 i 2 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 5 i 10 ºC a la meitat sud del litoral i prelitoral i entre 1 i 6 ºC a la resta, puntualment més baixa al nord de la depressió Central i del prelitoral nord. Al Pirineu i Prepirineu hi haurà inversió tèrmica matinal. La màxima serà semblant, si bé al litoral i prelitoral nord serà entre lleugerament i moderadament més alta. És mourà entre 3 i 8 ºC a Ponent, entre 13 i 17 ºC a la meitat nord de litoral i prelitoral i entre 10 i 15 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, localment dolenta, sobretot a principi i final del dia en general, si bé serà entre bona i excel·lent a cotes altes del Pirineu i Prepirineu, així com a punts del litoral i prelitoral nord a partir de mig matí. A banda, hi haurà boira persistent a punts de Ponent i interior de les Terres de l'Ebre, com també de matinada a valls i fondalades de l'interior.

Vent

A l'interior el vent serà fluix i de direcció variable, i a punts de la meitat sud del litoral a principi i final del dia. Durant la resta de la jornada i a la resta del litoral bufarà el vent de component sud i oest, fluix amb cops moderats, i moderat amb cops forts al litoral nord.

Comentarios
Multimedia Diari