El Temps a Tarragona: El cel es manté cerè amb les temperatures una mica més baixes

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 15 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 15 de desembre. FONT: Meteo.cat

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 15 de desembre. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general, malgrat que es formaran alguns intervals de núvols baixos a partir del vespre a punts del litoral, sobretot al sector nord. A banda, fins a migdia hi haurà bandes de núvols alts i prims sobretot a les comarques de la meitat nord. Independentment, es formaran bancs d'estrats baixos a la depressió Central, localment persistents a Ponent.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa sobretot a la depressió Central i a punts del litoral i prelitoral nord. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa en general, tot i que localment podrà ser més alta a l'entorn de l'altiplà Central. La mínima voltarà entre els -2 i 3 ºC a l'interior, i entre els 4 i 9 ºC al litoral, amb inversió tèrmica. La màxima arribarà a valors d'entre 2 i 6 ºC als indrets afectats per la boira, i entre els 13 i 18 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, tot i que fins a migdia hi haurà bancs de boira i boirina, localment gebradora, a fondalades interiors, sobretot a punts de la depressió Central.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del terral al litoral. La resta de la jornada, al litoral bufarà vent de components nord i est fluix, amb predomini del gregal amb cops moderats a la Costa Brava. A la resta del país el vent continuarà fluix i variable.

Tendència per a demà

Cel serè en general, malgrat que es formaran alguns intervals de núvols baixos al litoral que seran més extensos fins a mig matí i de nou a partir del vespre i sobretot a la Costa Brava i Delta de l'Ebre. A banda, es formaran bancs d'estrats baixos a la depressió Central fins al migdia, localment persistents al pla de Lleida.

Temas

Comentarios

Lea También