El Temps a Tarragona: El cel es manté cerè amb les temperatures una mica més baixes

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 15 de desembre

14 diciembre 2021 10:53 | Actualizado a 14 diciembre 2021 11:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general, malgrat que es formaran alguns intervals de núvols baixos a partir del vespre a punts del litoral, sobretot al sector nord. A banda, fins a migdia hi haurà bandes de núvols alts i prims sobretot a les comarques de la meitat nord. Independentment, es formaran bancs d'estrats baixos a la depressió Central, localment persistents a Ponent.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa sobretot a la depressió Central i a punts del litoral i prelitoral nord. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa en general, tot i que localment podrà ser més alta a l'entorn de l'altiplà Central. La mínima voltarà entre els -2 i 3 ºC a l'interior, i entre els 4 i 9 ºC al litoral, amb inversió tèrmica. La màxima arribarà a valors d'entre 2 i 6 ºC als indrets afectats per la boira, i entre els 13 i 18 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, tot i que fins a migdia hi haurà bancs de boira i boirina, localment gebradora, a fondalades interiors, sobretot a punts de la depressió Central.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del terral al litoral. La resta de la jornada, al litoral bufarà vent de components nord i est fluix, amb predomini del gregal amb cops moderats a la Costa Brava. A la resta del país el vent continuarà fluix i variable.

Tendència per a demà

Cel serè en general, malgrat que es formaran alguns intervals de núvols baixos al litoral que seran més extensos fins a mig matí i de nou a partir del vespre i sobretot a la Costa Brava i Delta de l'Ebre. A banda, es formaran bancs d'estrats baixos a la depressió Central fins al migdia, localment persistents al pla de Lleida.

Comentarios
Multimedia Diari